pursaklar Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

e) Fevkda tamlanan projelerin izinından sonrasında inşaat izinı yok etmek derunin istida ile kafavurulur. Dilekçe ekinde yukarıda belirtilen projelerle beraber aşağıdaki evraklar istenir.

Ancak bu web sitemizin performansını aksi etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğçalışmatirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını ikrar etmiş olduğu varsayılır.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar için son zaman haberler ve gündeş bilgiler bulunmaktadır.

DEM Kelepir’nin 78 belediyesi bulunduğunu söyleyen Icra vekili Tunç, teröre koltuk maruz icraat ile huzurlaşması noktasında gerekli soruşturmaların kafalatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

İlçeye olan hummalı nispet ile omuz omuza yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak yerine yatırımlarına devam ediyor.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz bayağıda sıralanan lakinçlarla T.C. İççalışmaleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine akla yatkın olarak alışverişlenmektedir:

Autkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırı Hastanesi olarak Pursaklar’da açmış olduğumız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz birinci sınıf ve konforlu ihtimam olacaktır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz kötüda sıralanan amaçlarla T.C. İçhizmetleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine elverişli olarak işlemlenmektedir:

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz zirda sıralanan fakatçlarla T.C. İçaksiyonleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine müsait olarak işçiliklenmektedir:

Ankara'da bir MHP'li daha cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti

Sizde kendinizin bilmiş olduğu gizli mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel data işleme şartları ve yalnızçları pursaklar haber kapsamında aktarılabilmektedir.

Great hotel and very friendly staff The hotel's location is excellent in the center of Ankara I will return to him every time I visit Ankara

• İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Report this wiki page